Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan binalabilmekle alay malay henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asıl sebebi belde yitirilmesine içyüz vermemesi ve daha az maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları kabilinden çatı eminği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Hassaten, astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları prezantabl olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının düzenli çkırmızıışmasını sahip olmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım Yangın Çıkış Kapısı kuruluşlmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Bunun bağırsakin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar esen ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye arkaışını getirmektedir.

Hiç endişe namevcut ki yangın felaketi, sene süresince güç yitirilmesine sebep olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısaca bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de emtia kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile etkili gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve esrar kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page